понеделник, 6 февруари 2012 г.

Представяне


Здравейте,
Казвам се Емилия Атанасова,зодия Риби ,асцеден Везни със Слънце ,Луна и Нептун в Риби  ,Магистър  по Психолигия и Психо-драма  терапевт Приятелите ми се обръщат към мен с  простичкото       "Шопи".
 Първата ми среща с картите  Таро беше преди 10-12  години на един от семинарите по Sand-Play  Therapy( дълбинна Юнгианска терапия) . Водещата - Рина Порат говореше за архетипния символизъм в тези карти за които не бях чувала до сега . След време , в периода когато  Уран беше в моя 6-ти дом в Риби   , период  в който   не бях удоволетворена от себе си   и живота си , си купих и първат си колода  и попаднах на хората които ме поведоха , учиха, напътстваха в езотериката и  пътуването ми към себе си.И тука е мястото  да им изкажа благодарност  и  за това ,че  отново ме подкрепиха , повярваха и насърчиха в това начинание, както  и  че  предадоха опита си и бяха търпеливи  водачи в пътуването ми .
С  този сайт искам да успея да помогна на повече хора ,нещо което прява така или иначе ежедневно ,с  инструментите с които разполагам - Психологията , Таро и Астрология. За тези които не разполагат със средства за  да си позволят да услугите ми, нека не се притесняват да ми  пишат на имейла  и да обяснята ситуацията.
Добре дошли в сайтa  на Shopkata.

Няма коментари:

Публикуване на коментар